Wielertoerclub Woensdrecht

"Snelheid is niet ons grootste doel, wel een voldaan gevoel"

Onze Sponsoren!

Prop Beplantingswerken

Prop Beplantingswerken is een multifunctioneel bedrijf in de groenvoorziening en cultuurtechniek. Wij bieden een breed dienstenpakket aan (semi)overheden, bedrijven en particulieren. Met meer dan 75 jaar ervaring in onderhoud in de openbare ruimte kunt u zeker zijn van onze deskundigheid.

 
Wij kunnen u een totaalconcept bieden, waarbij we zowel ontwerp en aanleg als onderhoud van groenvoorzieningen voor onze rekening nemen. Daarbij garanderen we een gedegen prijskwaliteitverhouding op de lange termijn.
 
Maakt uw tuinwensen waar
Dromen en wensen………
 

De mogelijkheden zijn eindeloos. Zo veel mooie materialen. Prachtige, levendige beplanting. Spelen met vormen, kleuren. Je hebt het zelf in de hand. Combineren, toevoegen of juist weglaten. De echte tuinliefhebber zal een mooie tuin beleven als een stukje goed gevoel, een plaats van rust en genieten. 

Voltweg 23, 4631 SR, Hoogerheide, Telefoon: (0164) 613344

Fokker Techniek

Fokker Techniek is gespecialiseerd in het ontwerpen, bouwen, onderhouden en aanpassen van vliegtuigen. Het bedrijf streeft ernaar om op tijd, binnen het budget en volgens de gewenste standaard te leveren, zodat klanten zich kunnen concentreren op hun werk. Ze benadrukken ethiek en naleving van beleid, waarbij ze onder andere conflicten tussen persoonlijke belangen en die van het bedrijf vermijden, eerlijk concurreren en voldoen aan internationale regels en voorschriften. Het bedrijf hecht ook waarde aan zijn erfgoed, voortkomend uit de rijke geschiedenis van de Nederlandse luchtvaartpionier Anthony Fokker. Fokker Techniek heeft diverse certificaten voor vliegtuigonderhoud en biedt uitdagende carrièremogelijkheden in verschillende disciplines. Het is een zusterbedrijf van Fokker Services, dat op zijn beurt gespecialiseerd is in op maat gemaakte oplossingen voor het onderhoud van regionale, commerciële en militaire vliegtuigen. Hun diensten omvatten onder meer reparaties, upgrades en reserveonderdelenlevering.